media
media
media
media
media
media
media
media
media

Багато хто з нас звик користуватися стандартним повідцем на різний метраж або рулеткою. Але насправді існують інші моделі повідців, які можуть полегшити певні завдання собачника, або допомогти в тих, чи інших ситуаціях. Давайте розглянемо деякі варіанти з наших пропозицій.

Багатофункціональний повідець перестібка.  повідець з двома карабінами і кількома кільцями на стропі дозволяє швидко міняти довжину з 1,5 м на 2, або 3 метри, не нав'язуючи вузлів на повідку використовувати як коротку або довгу прив'язь, водити відразу двох собак, а також фіксувати повідець через плече або пояс, залишаючи руки вільними.

Практичний як для прогулянок містом, так і для активного вигулу чи подорожей. Зручний для прогулянок з двома собаками, оскільки за допомогою великого кільця та двох карабінів на стропі, можна самому задавати довжину для кожної собаки окремо, тим самим не обмежуючи свободу рухів тварин між собою.

Повідок-водилка. Короткий повідець із поліпропіленової стропи 25 мм, товщиною 2,8 мм, складається з ручки (петлі) 27 см та карабіна. Такий варіант повідка ідеально підійде для короткочасного використання, а саме для ситуацій, що вимагають постійного контролю над собакою -поїздкою в громадському транспорті, для прогулянки в надто людних місцях, для переходу з собакою до майданчика вигулу, на заключних етапах дресирування, або подібних ситуаціях. Основною перевагою таких повідців є те, що друга рука господаря завжди залишається вільною, а компактність дозволяє без особливих труднощів помістити його навіть у кишені, або за рахунок карабіна розмістити на сумці, рюкзаку, поясі - занадто багато місця він не займе. Особливо зручними повідець-водилка буде для великих собак, розмір яких допускає використання таких аксесуарів. Не підходить для повсякденного вигулу.

Повідок зрегулюванням довжини. Мабуть найзручніший і найуніверсальніший варіант повідка, без перебільшень. Без особливих зусиль можна вибрати будь-яку довжину у діапазоні 1,5-3 метри. Стане чудовим помічником у поїздках або походах, тому що вам не доведеться брати з собою повідці різної довжини, а обмежиться одним, але більш функціональним. Доступний у різних кольорових варіантах, а також з різною комплектацією фурнітури.

Повідок-нашийник з регулюванням довжини. Цей варіант повідка був розроблений спеціально для зростаючих собак, або для тих собак, які гуляють з певних причин тільки на повідку, це може бути процес соціалізації, дресирування, післяопераційний період, проблеми з корекцією поведінки, і т.д.,модель повідця буде незамінною для власників, у яких більше двох вихованців, або волонтерів. За рахунок можливості регулювання стропи, нашийник-повідець не має певного розміру в області шиї тварини, ви можете використовувати його для цуценят середніх та великих порід від 3-4 місяців, або для дорослої собаки великого розміру. Цей тип амуніції повністю без металевої фурнітури. Повідок має максимальну довжину три метри, без особливих зусиль можна вибрати будь-яку довжину у діапазоні 1,5-3 метри.

Подвійний повідок (спарка, сворка) призначений для вигулудвох собак одночасно. Це повідець із двома карабінами, кінці яких з'єднані великим зварним нержавіючим кільцем, у товщину 5,5 мм, до якого пристібається основний повідець або рулетка. Виготовлений ​​із поліпропіленової стропи шириною 25 мм, товщиною 2,8 мм, довжина 85 см + карабіни. Спарка в основному використовується для зручності прогулянок із двома собаками у громадських місцях. Можливі варіанти з бронзовими карабінами, з гвинтовими або класичними повідковими. Кольори різні. До комплекту можна придбати основний повідець від 1 до 3 метрів у колір спарки.

  • Mar 11, 2020
  • Комментарии: 0
Комментарии: 0

Нет комментариев

Оставить комментарий

Ваш E-mail не публикуется. Обязательные поля отмечены*